Памятка про кишкові інфекції

Щоб уникнути кишкових інфекцій, насамперед дотримуйтесь правил особистої і колективної гігієни:

  • перед вживанням їжі мийте руки з милом;
  • овочі, фрукти мийте проточною водою;
  • запобігайте забруднення харчових продуктів, не забувайте про їх термічну обробку;
  • не купуйте продукти харчування на стихійних ринках в осіб, які не мають санітарного дозволу на торгівлю та сумнівної якості;
  • розливне молоко обов’язково кип’ятіть;
  • користуйтесь водою тільки з перевірених джерел як для пиття так і для приготування їжі, миття посуду;
  • при перших же ознаках захворювання (пронос, блювота) звертайтеся за медичною допомогою.

 

Бережіть своє здоров’я і життя !

Поширити через...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Інші статті

Leave a Comment